Vertrouwenspersoon

Basketball is een sport die je voor je plezier beoefend en dat moet ook zo blijven. Toch kan het helaas voorkomen dat er dingen gebeuren die niet bij de sport horen.

Hieronder val onder andere ongewenst gedrag. Dit kan zijn pesten, intimidatie, onzedelijk gedrag etc. Wij van BC Triple Threat proberen dit natuurlijk zoveel mogelijk voor te zijn. Respect voor elkaar staat bij ons hoog in het vaandel ongeacht afkomst of religie.

Vaak is de trainer/coach het eerste aanspreekpunt. Ook is er bij de thuiswedstrijden altijd wel iemand van het bestuur aanwezig.

Maar mocht iemand het gevoel hebben niet bij deze personen terecht te kunnen kan iemand ook terecht bij onze vertrouwenscontactpersoon.

Binnen onze vereniging is dit Patricia Huisman als moeder van 2 kinderen die bij ons basketballen is zij al nauw betrokken bij onze vereniging en kent zij ook veel ouders.

Zij is per mail te bereiken op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ook is zij bijna altijd aanwezig bij thuiswedstrijden van onze club.

Omdat wij ook in willen kunnen staan voor iedereen die iets binnen onze vereniging betekend, zoals het bestuur, trainers en andere vrijwilligers, zullen wij met ingang van seizoen 2015-2016 van al deze personen een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) aanvragen.