Landelijk: Op 17 mei starten de selectietrainingen voor onze landelijke teams!

Het bestuur van BC Triple Threat

Het is altijd handig te weten wie van de bestuursleden je het best kunt aanspreken over een bepaald onderwerp of probleem. Dus als je ergens mee zit of je hebt een vraag dan kun je altijd bij een wedstrijd iemand van het bestuur aanspreken of je kunt ze een mail sturen.

Ook zijn wij altijd op zoek naar ouders die ook hun steentje willen bijdragen, om van deze vereniging een succes te maken. Als bestuur van een nog jonge vereniging staan wij vaak voor beslissingen die genomen moeten worden om de club gezond te houden. Ook daarin vragen wij de steun van ouders. Als er iets is wat naar uw mening niet goed loopt, dan kunt u dit aangeven aan een van deze bestuursleden, zodat het op gepaste manier opgepakt worden.

Het dagelijkse bestuur bestaat uit de volgende leden:

Voorzitter:

Allard Moolenaars: Verantwoordelijk voor het onderhouden van externe contacten en het aansturen van bestuursleden.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Penningmeester:

Jurgen Kemp Verantwoordelijk voor de financiƫle administratie van de vereniging.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Secretaris:

Ruben Simson: Verantwoordelijk voor de communicatie binnen het bestuur en naar de leden.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Heeft u een vraag voor het voltallige bestuur mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ledenadministratie

Voor het aanmelden van nieuwe leden en/of het doorgeven van wijzigingen kunt u zich wenden tot onze ledenadministratie. 
Marc van Osenbruggen is binnen onze vereniging hiervoor verantwoordelijk. U kunt hem bereiken op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Commisies

Binnen onze vereniging zijn een aantal commisies te weten:

Wedstrijdsecretariaat

Fred Mulder: Maakt het wedstrijdschema en is aanspreekpunt voor andere vereniging voor aanpassingen. Inclusief het inplannen van de zalen zowel voor trainingen als wedstrijden. Voor vragen omtrent wedstrijden kunt u mailen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Technische Commisie

De technische commisie stelt het beleidsplan op voor onze vereniging. Hierin staan o.a. de doelstellingen wat wij met onze jeugd willen bereiken. Hiervoor worden er o.a. trainingschema's opgesteld en gedeeld met onze trainers / coaches.

De technische commisie bestaat uit de volgende leden:

  • Philip Schemmekes
  • Nick Hoogendorp
  • Dominique Schemmekes

U kunt hun bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Scheidsrechterscommisie

De scheidsrechterscommisie bepaald het beleid ten aanzien van het inzetten en begeleiden van scheidsrechters en stelt een opleidingsplan op voor de vereniging in samenspraak met het bestuur.

Deze commisie bestaat uit Alard Moolenaars & Fred Mulder Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Het bestuur vraagt uw aandacht voor het volgende

Indien uw kind iets bijzonders heeft wat betreft de gezondheid (bv allergie, astma etc.) kunt u dit bekendmaken door het aan ons te mailen, zodat wij dit kunnen registreren en aan de trainers kunnen doorgeven waardoor er, indien nodig, op de juiste manier gehandeld kan worden.

Neemt u altijd contact op met het bestuur wanneer uw kind zich niet prettig voelt binnen een team of moeite heeft om zich aan te passen binnen de groep. Wij zullen dan op de juiste manier, via de TC (technische commissie) de trainershierover informeren, die uw kind daarin zullen begeleiden.

Sponsoren in familie- of kenniskring?

Als er een vader, moeder, oom, tante, buurman, buurvrouw of kennis is, die een financiƫle sponsoring zou willen verlenen om verdere opbouw van onze vereniging voort te kunnen zetten, dan is dit van harte welkom. U kunt hiervoor contact opnemen met Bas Bauer.

Activiteitencommissie

Momenteel heeft BC Triple Threat nog geen activiteitencommisie. Maar onze doelstelling is wel om ook buiten het basketballen om diverse activiteiten te organiseren voor onze leden en ouders. Wij zoeken dan ook nog enthousiaste ouders, die willen meedoen in deze commissie! Deze commissie bedenkt en organiseert diverse activiteiten gedurende het hele seizoen voor de vereniging en al haar leden. Zij komen met ideeen en dragen een plan voor aan het bestuur, dat daarna toestemming verleent tot de uitvoering van het plan. Lijkt het u leuk om hier uw steentje aan bij te dragen laat het ons dan weten en geef uw naam door aan een van de bestuursleden. Of stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sponsorkliks

sk 200 200b

Sponsors

Volgend Evenement

Geen evenementen

Contactgegevens

Heeft u een vraag dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

email vereniging@triplethreat.nl
web vereniging.triplethreat.nl

© 2020 BC Triple Threat   |  Website developed by Lumerf-IT